Δεν επιβάλλουμε τίποτε απολύτως. Ούτε καν πρακτικά δεν ξέρουμε πως θα μπορούσε να γίνει αυτό. Ο σκοπός της ύπαρξης μας είναι να σας μειώσουμε το άγχος και το τρέξιμο, να σας δώσουμε συμβουλές, να σας δώσουμε λύσεις, να σας βοηθήσουμε εκεί που εσείς θέλετε. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Από τις λίστες παροχών μας της Dreamy Moments, είτε δηλαδή αυτό αφορά τον γάμο, είτε την βάφτιση, είτε το παιδικό πάρτι, είτε τα πάρτι γενικότερα, μπορείτε να επιλέξετε αυτήν η αυτές όπου νιώθετε ότι χρειάζεστε βοήθεια. Ούτως η άλλως πριν καταλήξετε σε οτιδήποτε, είναι βασική προϋπόθεση ότι θα σας γνωρίσουμε και θα μας γνωρίσετε. Θα πιούμε ένα καφέ μαζί. Θα συζητήσουμε χαλαρά και μέσα από αυτή την διαδικασία θα επιλέξετε εσείς εάν και που θα μπορούσαμε να σας φανούμε χρήσιμοι.

Μπορεί να είναι μόνο η εύρεση του χώρου, μπορεί να είναι μόνο η διακόσμηση της εκκλησίας, μπορεί να είναι μόνο η μουσική κάλυψη. Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Ο σκοπός είναι πάντα ο ίδιος. Στο σύνολο να έχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και στο τέλος της όποιας χαρούμενης ημέρας να φύγουμε όλοι ευτυχισμένοι.

Το άγχος το αναλαμβάνουμε εμείς ..για να μην γεράσετε και γρήγορα, καλή καρδιά να υπάρχει και λύσεις θα βρούμε όπου χρειαστεί.

Παρακαλούμε εγκαταστήστε το Flash και ανοίξτε την Javascript.