Με λίγα (ίσως) λόγια…
Αρραβώνας, γάμος, βάφτιση, παιδικό πάρτι, πάρτι μεταξύ φίλων. Μερικές μόνο από τις πολλές όμορφες στιγμές της ζωής μας. Στιγμές που θέλουμε να χαρούμε, να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε. Που μας κάνουνε να νιώθουμε όμορφα, στιγμές που μας ζεσταίνουν την ψυχή και την καρδιά. Στην Dreamy Moments αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε με κάθε έναν ξεχωριστά είναι να πάρουμε όνειρα και να τους δώσουμε ζωή. Να προσφέρουμε την βοήθεια που εσείς θα θελήσετε είτε αυτή αναφέρεται σε όλο το πακέτο που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας και στην φαντασία σας είτε σε κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι, όποιο και αν είναι αυτό και σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

 

Είμαστε σύμβουλοι οργάνωσης εκδηλώσεων. Οι υποχρεώσεις μας πολλές, όπως...

  • Συζητάμε μαζί σας, συγκεντρώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες μπορούμε για αυτό που θέλετε να οργανώσετε και να σας δίνουμε ιδέες και λύσεις που πιθανώς να μην είχατε σκεφτεί.
  • Σας απαλλάσσουμε όσο το δυνατόν από το μεγαλύτερο μέρος του άγχους σας μιας και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για ότι μας αναθέσετε και φροντίζουμε ώστε να μην παραληφθεί τίποτε και να υπάρχει ένας σωστός συντονισμός και έλεγχος όλων των πραγμάτων.
  • Σας υποδεικνύουμε προμηθευτές και οίκους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν όπου και όταν χρειάζονται και για όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε. Και οι υποδείξεις αυτές βασίζονται καθαρά και μόνο στην αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό τους και γενικότερα στην ποιότητα των υπηρεσιών τους. Εμείς ως Dreamy Moments είμαστε τελείως ανεξάρτητοι από τον οποιοδήποτε προμηθευτή ή οίκο και λειτουργούμε καθαρά συμβουλευτικά και ανεπηρέαστα με αντικειμενικό σκοπό να γίνει η πιο σωστή και καλύτερη επιλογή.
  • Σας βοηθάμε ώστε να πετύχετε τις καλύτερες δυνατόν τιμές σε όποιον προμηθευτή και εάν καταλήξετε να χρησιμοποιήσετε.
  • Σας προστατεύουμε από λάθη σε αποφάσεις ή επιλογές που μπορεί να έχουν να κάνουν με οποιαδήποτε και οτιδήποτε από τις 25 τουλάχιστον κατηγορίες προμηθευτών, οίκων, αγαθών και υπηρεσιών που μπορεί να ανατρέξετε και να χρησιμοποιήσετε.
  • Βρισκόμαστε δίπλα σας όταν μας χρειάζεστε, σας συνοδεύουμε όπου νιώθετε ότι υπάρχει ανάγκη και όπου πρέπει, σας υπενθυμίζουμε την κάθε στιγμή αυτά που πρέπει να γίνουν και ελέγχουμε ότι αυτά έγιναν σωστά και στην ώρα τους.
  • Είμαστε παρόντες και πριν απ’ όλους στους χώρους τελετής και δεξίωσης ή στον χώρο γενικότερα της όποιας εκδήλωσης ώστε όλα να βαδίσουν ομαλά, να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να εξασφαλίσουμε την κανονική ροή του συνόλου του event.

Δεν έχουμε μαγικά ραβδάκια. Αυτό που κάνουμε το κάνουμε με αγάπη, φιλότιμο, πολύ διάθεση και με πολύ μεράκι.

Ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Η σημαντική ημέρα να τελειώσει με ένα μεγάλο και ζεστό χαμόγελο για όλους.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Κίτσος

Παρακαλούμε εγκαταστήστε το Flash και ανοίξτε την Javascript.